Logo GadgetGear.nl
OnePlus 11 Concept
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

MWC: Dit is de bijzondere OnePlus 11 Concept

Bij OnePlus durven ze best te innoveren. De OnePlus 11 Concept laat dit zien. Het toestel komt met een speciale, gebogen achterkant. Iets dat we sinds de hoogtijdagen van toestellen als de LG Flex niet meer hebben gezien.

OnePlus 11 Concept

OnePlus zal de OnePlus 11 Concept tijdens het Mobile World Congress later deze week presenteren. Daarop is de volgende achterkant al zichtbaar. Op de afbeelding die OnePlus deelt lijkt ook al een ontwerp voor een heatspreader zichtbaar welke door het golvende ontwerp mogelijk enorm effectief kan zijn. In het andere geval ziet het er in ieder geval heel bijzonder uit. De lichtring rondom het camera-eiland zou ook nog bijzonder kunnen uitpakken. Met de Oppo Find X3 Pro werd al een camera met eigen lichtring op de markt gezet. Toen vooral voor macro fotografie. Als OnePlus dit echt tot ringlight bombardeert, worden heel veel vloggers zonder twijfel heel erg blij met de nieuwe, creatieve mogelijkheden. Bovendien zou het een heel sterke manier zijn om zichzelf te onderscheiden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.