Logo GadgetGear.nl
LG Miraclass
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

LG Miraclass is een LED display voor bioscopen

We voorspelden het eerder dit jaar al. Met de komst van high-end wall TV’s is het steeds realistischer dat bioscopen compacter worden door projectors te dumpen. Met LG Miraclass LED TV’s kunnen bioscopen deze zet nu maken.

De LG Miraclass is een speciaal, groot LED display gemaakt voor gebruik in bioscopen. De schermen worden in formaten van 14 tot 101 vierkante meter geproduceerd in 2K en 4K resoluties. Voor erg kleine theaters zijn er zelfs schermen met een diameter van 5 meter beschikbaar. Alle LG Miraclass schermen komen met een Dolby Media Server IMS3000 aan boord. De displays zijn geschikt voor 24-bits kleuren en weergave van 2D en 3D filmproducties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.