OnePlus 11 evenement aankondiging op Mombay Airport
Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Komt OnePlus met de OnePlus V Fold en OnePlus V Flip!?

Het is zondag, een mooie dag voor wat smartphone juice. OnePlus werkt al jaren aan innovaties, maar heeft eigenlijk nooit echt laten doorschemeren met opvouwbare smartphones te willen komen. Tot het deze maand twee merknamen wist vast te leggen.

Waarschijnlijk geïnspireerd op de avonturen van Samsung, heeft OnePlus de V Flip en V Fold geregistreerd als handelsmerk in Europa. Met deze namen verwachten we dan ook niet één maar twee popvouwbare smartphones met verschillende vormfactors.

Samsung’s opvouwbare smartphones werden jarenlang getergd door specs die achterliepen op de S series om ze zo betaalbaar te houden. Qua chipsets hebben de Galaxy Folds inmiddels de inhaalslag gemaakt, maar qua camera’s nog niet. Als OnePlus wel de stap weet te maken om alle hardware premium te maken en daar een gezond prijskaartje aan te hangen, zou OnePlus weleens de nieuwe held in het segment kunnen worden.

Ondertussen zijn er ook lekken die aangeven dat OnePlus binnenkort met een tablet gaat komen en verwachten we dinsdag de OnePlus 11 met Hasselblad Camera.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.