Logo GadgetGear.nl
ChatGPT Plus
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

ChatGPT Plus is ook in Nederland beschikbaar

Sinds vrijdag is het ook in Nederland mogelijk een abonnement af te sluiten op ChatGPT Plus. Met een ChatGPT Plus abonnement heb je onder anderen geen last meer van drukte op de servers omdat je prioriteit krijgt.

Bovendien belooft ChatGPT een nog snellere service te bieden aan jou als gebruiker. Je krijgt prioriteit op de dient en eerder toegang tot nieuwe features en verbeteringen. Er is in het verleden ook sprake geweest van de mogelijkheid dat ChatGPT functioneel beperkt zal worden voor gratis gebruikers. Bijvoorbeeld voor het kunnen genereren van code. Op de abonnementspagina zien we daar echter niks van terug.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.