Logo GadgetGear.nl
AOC AGON
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

AOC lanceert AGON G-Menu

Één app om al je Agon esports gear te managen. Dat is de belofte van het nieuwe G-Menu van fabrikant MMD. Nu de fabrikant met steeds meer randapparatuur komt naast gaming monitoren, maakt een eigen applicatie het gemakkelijker voor gamers om alle instellingen bij te houden.

Vanuit de G-Menu app kun je de instellingen van monitoren, muizen, toetsenborden, muismatten en headsets aanpassen. G-Menu zal beschikbaar zijn voor nieuwe AGON accessoires. In hoeverre de app ook backward compatible is, is in het persbericht niets gecommuniceerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.