Arjan Olsder
Arjan Olsder

ZikeDrive lanceert USB 4 externe SSD drive op IndieGoGo

Met de komst van de nieuwste generaties laptops afgelopen jaar, zagen we ook de introductie van USB 4.0 over USB-C. Hardware voor deze standaard is er nog nauwelijks, maar ZikeDrive heeft al wel een externe SSD behuizing klaar.

ZikeDrive Onderdelen

De ZikeDrive is in staat om maximaal 3.8GB per seconde aan leessnelheid te leveren en maximaal 3.1GB schrijfsnelheid afhankelijk van de NVMe SSD die je erin plaatst. Voor constante prestaties is de behuizing eigenlijk een enorm koelblok. Voor het gemak is de drive ook voorzien van een interne USB-C kabel.

Nu op IndieGoGo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.