Logo GadgetGear.nl
Boulies ELITE en FIT
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Stoelenmaker Boulies introduceert drie nieuwe stoelen voor gamers en pro’s

Een goede bureaustoel is belangrijker dan ooit. Dat weet de Britse bureaustoelenfabrikant Boulies ook. Het bedrijf introduceerde deze week drie nieuwe modellen in twee series.

Boulies ELITE Series

De Boulies ELITE series is een bureaustoel voor gamer. Hij komt met een verstelbare zitting en lendesteunen in combinatie met luxe materialen. Zo kun je uit PU leder kiezen, maar ook waterafstotende stof. De armsteunen zijn op acht manieren aan te passen op jouw houding. De rugleuning is verstelbaar en vormgegeven om de ruggengraad goed te ondersteunen zonder geklooi met losse kussentjes. De wieltjes zijn extra groot en van PU om gevoelige vloeren te beschermen. De basis is bovendien voorzien van klasse 4 gasvering.

Boulies Elite Kleuren

Boulies FIT Series

De Fit series bestaat uit twee modellen. Een model met en zonder rugsteun. Die laatste noemt de fabrikant de Pro uitvoering van haar Boulies FIT. Bij deze stoelen staat het correct ondersteunen van de ruggengraad voorop. De stoelen zijn voorzien van hetzelfde materiaal dat veel in luxe autostoelen wordt toegepast om zowel netjes als gemakkelijk schoon te maken te zijn. De vorming van het zitvlak is er om je de hele dag te ondersteunen, maar ook om te ventileren. De armsteunen zijn ook hier in 8 manieren af te stellen op jouw werkhouding.

Boulies FIT en FIT Pro kleuren

Eén reactie

  1. Ik dacht dat dit merk alleen in de UK hun producten verkocht? Hebben ze nu ook een Nederlandse leverancier? Ik was er een paar maanden geleden in geïnteresseerd en ze gaven dit toen aan. Of heb ik gewoon de verkeerde contactgegevens gebruikt?

    Anyway, als je zou kunnen antwoorden zou dit fijn zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.