Arjan Olsder
Arjan Olsder

Je hebt nog maar één dag om Windows 10 te kopen, echt waar!?

Het zit erop voor Windows 10. In ieder geval voor nieuwe gebruikers van het besturingssysteem. Hoewel Windows 10 al lang is ingehaald, is het tot morgen mogelijk om digitale licenties te kopen. Daarna stopt Microsoft ermee.

Gebruikers van Windows 10 hoeven nog niet bang te zijn dat het erop zit. Microsoft heeft al aangegeven tot 14 oktober 2025 beveiligingsupdates uit te blijven brengen.

Windows 11 is al sinds oktober 2021 op de markt en kost net zoveel als een Windows 10 licentie. Bovendien zal het voor hardwarefabrikanten en andere partners nog wel mogelijk blijven om aan Windows 10 licenties van Microsoft te komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.