Logo GadgetGear.nl
Razer Meta Quest 2
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

CES: Razer toont accessoires voor Meta Quest 2

Kan de Meta Quest 2 beter? Zeker en dat weten ze bij Razer ook. Daar hebben ze tijdens de CES nieuwe accessoires voor de populaire en goed betaalbare VR bril van Meta gepresenteerd in samenwerking met ResMed.

ResMed is vooral bekend om de ontwikkeling van apparaten die gebruikt worden door patienten met slaapapnue. Daar weten ze dus wel hoe je apparaten maakt die voor lange duur comfortabel op het hoofd moeten worden gebruikt. Iets dat ook belangrijk is bij het gamen in VR.

Het Razer Adjustable Head Strap System is een nieuwe strap waarmee het gewicht van de Meta Quest 2 beter over het hoofd wordt verdeeld. De Razer Facial Interface moet er echter weer voor zorgen dat de VR bril comfortabeler op het gezicht komt te zitten. Hij zorgt er voor dat de headset minder hard drukt op het gezicht en het materiaal zou minder snel irriteren.

Voorlopig komen deze accessoires alleen naar de VS.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.