Logo GadgetGear.nl
LG LED M3 TV
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

CES: LG komt met draadloze TV met 4K 120Hz ondersteuning

Soms wil je alleen een stroomkabel naar een TV hebben lopen. Bij LG hoef je met de Signature OLED M3 TV niet langer met HDMI kabels te klooien. Ze hebben een draadloze verbinding weten te realiseren die prima geschikt is voor 120Hz 4K TV.

LG noemt de nieuwe technologie Zero Connect en levert bij de TV dan ook een heuse Zero Connect box. Die kun je ergens uit het zicht plaatsen en gebruiken voor al jouw HDMI beeldbronnen. Zo kun jouw muur zo vrij mogelijk houden en kan de TV zelf natuurlijk ook vlakker op de muur. Overigens is de OLED M3 TV tot 97 inch groot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.