Arjan Olsder
Arjan Olsder

Teufel presenteert de Cage One headset voor gamers

Het Duitse Teufel presenteerde vandaag haar nieuwe gaming headset. De Teufel Cage One is vooral een betaalbare, bedrade headset met een prijskaartje van €79,99.

De Teufel Cage One is een over-ear headset met 40mm drivers die het geluid leveren. Daarbij heeft Teufel met name gekeken naar het genereren van zo veel mogelijk bas. Je krijgt een boom-microfoon met passieve ruisonderdrukking ofwel een schuimpje er overheen. De volumeregeling zit in de audiokabel verwerkt en bevat een mute knop voor de microfoon. Opvallend detail is dat je nog een extra langer split audiokabel krijgt voor als je nog een gaming rig hebt waarbij microfoon en headset een eigen analoge aansluiting hebben. Iets dat veel fabrikanten tegenwoordig niet meer standaard doen. De headset komt in het grijs en zwart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.