Logo GadgetGear.nl
Oppo OHealth H1
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Oppo komt met een Star Trek Tricorder

Oppo heeft tijdens haar Inno Day 2022 de Oppo OHealth H1 getoond. Een nieuw apparaat dat je waarschijnlijk het best kunt vergelijken met een Star Trek Tricorder. Met het kleine apparaat verwacht Oppo jouw gezonde levensstijl te stimuleren.

De Oppo OHealth H1 is namelijk een gezondheidsmonitor voor het hele gezin. Het kan de zuurstofsaturatie in het bloed meten, hartslag vastleggen, lichaamstemperatuur vastleggen, een ECG uitwerken en als stethoscoop fungeren voor zowel hart als longen.

Over hoe en wanneer we de Oppo OHealth H1 mogen verwachten is nog weinig bekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.