Logo GadgetGear.nl
OnePlus X27
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

OnePlus lanceert monitoren en toetsenborden voor gamers

Onder moedertje Oppo heeft OnePlus haar assortiment smartphones de laatste jaren enorm verbreedt. Van Origine deed Oppo veel meer dan alleen smartphones en dat laat ze dit jaar ook zien onder het OnePlus merk.

Enkele weken geleden introduceerde OnePlus onverwacht haar eerste mechanische toetsenbord als co-creation project. Een toetsenbord gericht op PC en macOS gebruikers met alle features die een gamer in een mechanisch toetsenbord zoekt. Het toetsenbord zou in maart-april in massaproductie moeten gaan.

De monitoren zijn niet de eerste lancering van OnePlus op beeldgebied. OnePlus mocht eerder als een TV lanceren. Net als de TV, zijn deze gaming monitoren alleen voor de Indiase markt gemaakt. De reden dat OnePlus zich hiertoe beperkt is onbekend.

OnePlus X27

Het premium model is de OnePlus X27 (bovenaan afgebeeld). Een 27 inch IPS display met een resolutie van 2.560×1.440 pixels en een snelheid van 165Hz met ondersteuning voor AMD FreeSync Premium. De monitor is VESA DisplayHDR 4000 gecertificeerd. Je krijgt een USB-C, HDMI 2.1 en DisplayPort 1.4 aansluiting achterop en over USB-C levert de monitor 65 Watt. Specificaties die opvallend veel gelijkenissen vertonen met de Xiaomi Mi 2K gaming Monitor. De OnePlus X27 gaat 15 december in de verkoop voor $340.

OnePlus E24

De OnePlus E24 is een 24 inch FullHD monitor die op maximaal 75Hz draait. Je krijgt hier HDMI 1.4 en USB-C met 18 Watt laadstroom. Op alle fronten krijg je bij deze compactere monitor minder en dat gaan we naar verwachting ook in het prijskaartje zien. Die is alleen nog onbekend.

 

OnePlus E24

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.