Logo GadgetGear.nl
Xiaomi Smart Band 7 Pro
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Management shake-up bij Xiaomi

Xiaomi is een ware duizendpoot als het gaat om het ontwikkelen van innovatieve producten. In de top van het bedrijf is nu een reorganisatie gaande wat impact kan hebben op het grote, Chinese techbedrijf.

Mede-oprichter Lang Wanqlang stapt op bij het bedrijf en Lei Jun wordt in zijn rol als president vervangen voor Lu Weilbing die aan de top stond van dochtermerk Redmi.

Deze wisseling naar een jonger en fris management team moet het merk helpen om haar groei en innovatiekracht te vergroten. In zijn afscheidsbrief heeft Lei al laten weten komend jaar veel van Xiaomi’s 5G tak te verwachten alsmede de rol van AI binnen de organisatie. De wisseling volgt op record omzetcijfers en winst voor Xiaomi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.