Logo GadgetGear.nl
OnePlus 11 lek
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Is dit de OnePlus 11?

In 2022 mogen we al vroeg de opvolger van de OnePlus 10 Series verwachten. In dit geval de OnePlus 11. Opnieuw voorzien van een Hasselblad camera en een wel heel opvallend lensontwerp.

Het nieuwe camera-eiland wordt net als bij Xiaomi’s Leica modellen een enorme cirkel met daarin drie losse camera’s en een flitser. Een referentie aan het ontwerp van de grote lenzen die we kennen van professionele camera’s van merken als Hasselblad.

Natuurlijk zal de nieuwe OnePlus gebruik maken van de nieuwste chipset van Qualcomm. Namelijk de SnapDragon 8 Gen2 en we verwachten configuraties met in ieder geval 12GB geheugen en 256GB opslag, maar hier kan OnePlus nog in gaan verrassen.

Er komt weer een curved amoled display in te liggen van 6,7 inch met onersteuning voor HDR10+ en 120Hz. Het toestel zou met een 5.000mAh batterij komen en een 100 Watt lader. Draadloos laden horen we nog niets over in het geruchtencircuit, maar het zou raar zijn als ze daarmee stoppen. Van de andere kant, de OnePlus 10T kon ook niet meer draadloos laden.

Qua camera’s horen we dat de hoofdrol waarschijnlijk in handen komt van de Sony IMX890 1/1.56” met daarnaast een 48 megapixel IMX581 1/2″ en een 32MP IMX709 1/2.74” beeldsensor. Voor selfies zou je een 16 megapixel S5K3P9 Isocell 1/2.9” camera krijgen van Samsung. Waarschijnlijk omdat die precies in het gat in het display past.

Bron Twitter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.