Samsung X Gigi by Gassan Luxury Box uitvoering
Arjan Olsder
Arjan Olsder

Dit is de Samsung X Gigi by Gassan Luxury Box

Voor wie het prijskaartje van de Samsung Galaxy Z Flip4 nog niet hoog genoeg is, komt Samsung samen met Gassan met de speciale Samsung X Gigi by Gassan Luxury Box uitvoering van de waanzinnige foldable.

De nieuwe Samsung X Gigi by Gassan Luxury Box is alleen te vinden op Masters Expo. Hij bestaat uit de 256GB uitvoering van de foldable in Pink Gold uitvoering. Daarnaast krijg je er een spciale Gigi by Gassan armband bij die voor deze uitvoering is gemaakt. Op de stand van Gassan is de smartphone bovendien nog te graveren. Samsung organiseert tijdens het evenement ook nog een B2B event en een Ladies Lunch met de 140 meest toonaangevende vrouwen. Waarop ze toonaangevend zijn, is niet gespecificeerd. Het evenement loopt van 8 tot 12 december.

Flip 4 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.