Apple Music Sing screenshot
Arjan Olsder
Arjan Olsder

Apple introduceert Apple Music Sing

Karaoke fans opgelet! Apple introduceert Apple Music Sing als uitbreiding op haar muziekstreamingplatform. Net als bij Spotify kunnen gebruikers zo gemakkelijker meezingen met hun favoriete tracks.

Ook Apple biedt nu namelijk aan om songteksten in real time weer te geven zodat je lekker kunt meezingen met de muziek. Tof is dat je meerdere weergaven hebt om uit te kiezen. Zo is het ook mogelijk om alleen de teksten voor een achtergrondkoortje te laten zien of de teksten in duetvorm zodat je lekker los kunt gaan met je singingbuddy.

Apple Music Sing komt nu beschikbaar voor alle gebruikers van de iPhone, iPad of Apple TV 4K app van de dienst. Apple opent ook een pakket van 50 speciale playlists van tracks die geoptimaliseerd zijn voor Apple Music Sing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.