BCC Logo
Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Wehkamp en BCC na vier jaar uit elkaar

Sinds BCC in dezelfde retailgroep zit als Blokker, halen die twee steeds meer de banden met elkaar aan. Of dat de reden is, is niet heel duidelijk. Toch zette Wehkamp de stap om zich niet langer op elektronica te focussen en daarmee het assortiment van BCC uit haar webshop te halen.

De twee stoppen hun samenwerking namelijk per direct. Opvallend is dat Wehkamp aangeeft dat de beëindiging van de samenwerking eigenlijk geen financiële gevolgen zal hebben voor het bedrijf. Dat zegt iets over de opbrengsten van het verkopen van elektronica met BCC ten opzichte van de kosten om het assortiment via Wehkamp in de markt te zetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.