Zeeman Albert
Zeeman Albert

Teufel Real Blue TWS 2, volledig draadloos in ear genieten

Teufel lanceert een nieuwe set draadloze oordopjes: de REAL BLUE TWS 2-serie. Deze combineren optimaal comfort, lange batterijduur, krachtig geluid, slimme aanraakbediening en betrouwbare ruisonderdrukking met Active Noise Cancellation (ANC).

Met de TWS 2 kan je het omgevingsgeluid onderdrukken, maar ook het juist horen indien nodig. Met een druk op de knop switch je naar de transparante modus en hoor alle geluiden om je heen duidelijk zonder de oordopjes te verwijderen. Dit, gecombineerd met een batterijduur van 8 uur of 24+ uur na opladen in de meegeleverde oplaadcassette, maakt de REAL BLUE TWS 2 een echte allrounder, aldus Teufel.

Rust

REAL BLUE TWS 2’s actieve ruisonderdrukking zorgt voor rust met één druk op de knop. Twee microfoonfilters per oordopje vangen nauwkeurig omgevingsgeluid op. Op basis van deze informatie genereert REAL BLUE TWS 2 in realtime een overeenkomstig gebalanceerd geluid. Zo verandert het luide, oorverdovende getik op het toetsenbord van de kantoorcollega in gefluister, zegt Teufel in hun persbericht. Dat geldt ook voor het eentonige geronk van bussen, treinen en vliegtuigmotoren. Maar dan wel met behoud van het realistische en krachtige geluid van de REAL BLUE TWS 2.

Bediening

Aanraakgevoelige sensoren op de
-oordopjes stellen gebruikers in staat om te spelen (afspelen/pauzeren/vorige/volgende nummer), het volume te wijzigen, oproepen te beantwoorden, ANC- en transparantiemodi te activeren en stemassistenten op te roepen. Je kunt het bedienen. De gratis Teufel Headphones app voor iOS en Android geeft je toegang tot onder andere een equalizer.

Perfecte pasvorm

Bij de in-ear speelt pasvorm een grote rol. Enerzijds zorgt het ervoor dat de oordopjes goed en veilig in je oren zitten. Ten tweede is pasvorm belangrijk voor uitsluiten omgevingsgeluid en goed weergeven van het audio signaal. De dynamiek en kracht van de REAL BLUE TWS 2 komen pas goed tot hun recht als de gehoorgangen goed zijn afgesloten met oordoppen. Daarom kan het erg waardevol zijn om te experimenteren met verschillende formaten oordopjes en de grootte van elk oor te variëren. De REAL BLUE TWS 2 wordt geleverd met 5 paar ultrazachte, antimicrobiële siliconen oordopjes in de maten XS tot XL.

Accuduur

De oordopjes bieden ongeveer 6 uur luisterplezier met ingeschakelde ruisonderdrukking. Daarna kan je ze opladen in de oplaadcase. Zonder ANC is de speeltijd 8 uur. De oplaadcase kan de in-ears twee keer volledig opladen. Dit draagt bij aan meer dan 18 uur speeltijd in totaal, en zelfs 24 uur zonder ANC. Als de batterij van de oordopjes leeg is, kunnen ze in slechts 20 minuten genoeg stroom opladen voor nog eens 2 uur werk. Een volledige oplaadcyclus via de USB-C-kabel duurt 120 minuten. De laadstatus van de oplaadcassette wordt aangegeven door drie LED’s aan de voorzijde.

De REAL BLUE TWS 2 is per direct voor 149,99 euro via www.teufelaudio.nl verkrijgbaar in de kleuren Pure White en Night Black. Naast vijf paar eartips worden een USB-A-naar-USB-C oplaadkabel meegeleverd.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.