Logo GadgetGear.nl
Picture of Rajesh S. Chaitram
Rajesh S. Chaitram

Nacon introduceert colorlight-editie voor Xbox Pro Compact-controller

Nacon introduceerde recent hun Pro Compact-controller voor de Xbox Series X|S, Xbox One en pc. Deze kwamen beschikbaar in een pastelblauwe, rode en blauwe versie. Hie wordt nu de Colorlight-versie aan toegevoegd welke meteen beschikbaar is.

De Pro Compact maakt deel uit van NACON’s ‘Designed for Xbox’-serie van controllers met programmeerbare knoppen, sticks en triggergevoeligheid. Het model is 15% kleiner dan traditionele Xbox-controllers, met een ergonomisch design dat hem geschikt zou maken voor ieder handformaat.

De Colorlight-versie heeft zes programmeerbare LED’s. Per LED zijn 25 kleuren beschikbaar waarmee verschillende combinaties en effecten ingesteld kunnen worden.

Er zijn twee profielen beschikbaar op de Pro Compact-controller. Naast een profiel met een standaardgedrag welke we kennen van alle Xbox-controllers, kan ook gekozen worden voor de zogenaamde ‘advanced mode’ waarvoor gebruikers een apart profiel kunnen configureren via de Pro Compact-app die beschikbaar is in de Microsoft Store.

Geluid voor audio en chat kan doorgevoerd worden via de aanwezige 3.5 mm-opening terwijl de controller verbinding maakt met je console of PC via de 3 meter lange braided USB-kabel.

De NACON Pro Compact-controller is beschikbaar voor een adviesprijs van € 54,90.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.