AOC GAMING 25G3ZM/BK
Arjan Olsder
Arjan Olsder

MMD lanceert de AOC Gaming 25G3ZM/BK 24,5 inch 240Hz monitor

De AOC Gaming 25G3ZM/BK is een nieuwe gamingmonitor voor iedereen die een hekel heeft aan cloud gaming. Deze monitor is namelijk in staat om beelden van 48- tot 240Hz te tonen, waardoor jouw high-end console en gaming rig echt tot hun recht komen en jij de eerste schoten afvuurt.

De specs laten zien dat deze monitor op alle gebieden gebouwd is voor snelheid. Van een GtG van 1ms tot 0,5ms MPRT. Hiervoor koopt fabrikant MMD een 8-bit FAST VA-paneel in voor dit display dat in staat is om een contrast te leveren van 3000:1. Deze monitor betreft een FullHD display waardoor je een pixeldichtheid van 90DPI krijgt. Motion Blur Reduction moet er voor zorgen dat de monitor minder last heeft van wazige beelden tijdens snelle acties. Opvallend is wel dat HDMI 2.1 nog ontbreekt. In plaats daarvan kiest MMD voor twee HDMI 2.0 poorten en een DisplayPort 1.2. Voor spelers van shooters kun je een crosshair overlay aanzetten vanuit het OSD menu.

Ondanks de enorm hoge snelheid, krijgt de monitor een prijskaartje van €239 mee.

AOC Gaming kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.