Logo GadgetGear.nl
Office 2013
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Microsoft stopt met de merknaam Office

Microsoft gaat haar aanbod naar gebruikers vereenvoudigen. Producten als Excel en Word komen op dezelfde lijn te staan als Windows. De merknaam Microsoft Office zal dan ook worden geschrapt in ruil voor de merknaam Microsoft.

Om precies te zijn zullen de voormalig Office producten onder de Microsoft 365 lijn gaan vallen. Door deze naamgeving, laat Microsoft zichzelf de ruimte om in 365 ook andere producten en diensten op te gaan nemen en zo het aanbod verder te diversifiëren.

De rebranding start komende maand (november). Daarbij gaan de desktop en mobiele apps ook voorzien worden van een nieuw uiterlijk. In hoeverre pakketsamenstellingen veranderen, moeten we nog even afwachten. Microsoft heeft hier geen uitspraken over gedaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.