Peter Willemse
Peter Willemse

Honbike introduceert de Uni4 eBike

Dat Honbike serieus voet aan Europese wal wilt gaan zetten was als duidelijk. Echter gaan ze ne all-in. Met het unieke concept van de HF01 wisten ons te verrassen met hun aandrijving. Nu komen ze met de nieuwste telg in de Honbike familie, de Uni4.

 

Deze met riem aangedreven E-bike grijpt met zijn gave design gelijk de aandacht, en wij hopen dan ook dat we deze ook mogen testen en wederom een duidelijke review over kunnen gaan schrijven. Wij zijn in ieder geval erg benieuwd geworden bij het zien van de eerste plaatjes. Jullie ook?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.