Veel updates voor Xbox gamers

Xbox Elite Series 2 Wireless Controller Settings

Microsoft rolt voor Xbox gamers met de september systeem update een beperkte nieuwe featureset uit, maar op PC mogen Xbox gamers dit keer net iets meer verwachten.

Met de september systeem update van de Xbox console wordt het mogelijk om de kleur van het Xbox logo in de Xbox Elite Series 2 Wireless Controller in te stellen. Daarnaast moet je gemakkelijker en sneller naar jouw favoriete games kunnen navigeren.

Windows 10 en Windows 11 gamers met de Xbox Game Bar krijgen nu de mogelijkheid om gemakkelijker in-game momenten te delen met andere gamers. Ruisreductie tijdens de party chat rolt uit naar PC en Xbox consoles en het wordt gemakkelijker om een Party Now sessie op te zetten met Android en iOS gebruikers erbij.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.