Sonos Sub Mini en Sub
Arjan Olsder
Arjan Olsder

Sonos introduceert haar nieuwe, kleinere Sub Mini

Ik geef het toe, hier zijn we nog steeds wild van het eerste ontwerp van de Sonos Sub. Maar de nieuwe Sub Mini is wel heel veel plezieriger in de gemiddelde woonkamer en prijstechnisch een stuk toegankelijker.

Sonos Sub Mini Zwart

De Sonos Sub Mini gaat namelijk al voor €499 over de toonbank. Net iets meer dan de helft van wat de traditionele sub kost. Net als het gros van de speakers komt deze in zowel witte als zwarte uitvoering op de markt. Bovendien zorgt de nieuwe chipset ervoor dat Android gebruikers in no-time de speaker met het Sonos netwerk hebben verbonden met behulp van NFC. iOS laat dat niet toe, dus Apple gebruikers moeten de traditionele weg bewandelen om de speaker op te nemen in het netwerk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.