Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Ring introduceert noodknop en camera’s

Ring heeft vanavond verschillende nieuwe producten gelanceerd. Het gaat om twee nieuwe camera’s. Daarnaast komt er ook een noodknop om het alarm direct te activeren bij bijvoorbeeld een overval of gijzeling.

Ring Spotlight Cam Pro

Deze nieuwe uitvoering van het vlaggenschip onder de Ring camera’s komt nu met 3D-bewegingsdetectie. De camera kan op een plattegrond aangeven waar bewegingen zijn gedetecteerd. De camera filmt in FullHD met HDR en Audio+. De camera komt met LED verlichting om in het donker in kleur te kunnen filmen. De camera komt in bedrade en draadloze uitvoeringen vanaf €229,99.

Ring Spotlight Cam Plus

De Ring Spotlight Cam Plus filmt eveneens in FullHD. Ook hier LED schijnwerpers om in het donker nog in kleur te kunnen filmen. De behuizing heeft een nieuw ontwerp gekregen en een dubbele voedingsoptie. Ook hier komen weer standaard en draadloze versies op de markt vanaf €229,99.

Ring Alarm Noodknop

In films zie je bij bankovervallen dat medewerkers een noodknop onder de balie hebben. Dit kun je nu met Ring ook thuis voor elkaar krijgen. Je kunt op een willekeurige plek een knop monteren die na drie seconden indrukken een noodsignaal stuurt naar een contactpersoon of, in de VS, naar een meldkamer. De knop gaat €34,99 kosten.

Amazon Astro integratie

Concurrent Arlo is onderdeel van Verisure en Verisure heeft hier in Nederland een exclusieve samenwerking met de meldkamer bij de politie. Die kan bij een alarm direct meekijken op de Verisure camera’s in een pand. Ring lijkt deze ambitie nu ook te hebben en gebruikt hiervoor het Amazon Astro platform om daarmee de virtual security guard te introduceren. Niet de politie, maar beveiligingsbedrijven kijken dan mee bij een alarm. Voor nu rolt deze optie alleen uit in de VS en alleen voor zakelijk gebruik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.