Logo GadgetGear.nl
Ring Intercom
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

IFA: Ring laat je nu ook de intercom automatiseren

Baalde jij dat je wel je voordeur op afstand kan openen, maar niet die van jouw appartementencomplex? Daar heeft Ring tijdens de IFA een oplossing voor geïntroduceerd.

Met de Ring Intercom ombouwkit kun je namelijk het intercomsysteem van jouw appartementencomplex op afstand bedienen. Zowel het openen van de deur als het voeren van een gesprek kan dan via de Ring app gedaan worden, terwijl je de voordeur van jouw eigen voordeur gewoon via een slim slot kunt blijven doen.

De Ring Intercom is ontwikkeld om compatible te zijn met het gros van de intercomsystemen. Daarbij moet je wel weten dat intercom videosystemen nog niet ondersteund worden. Ring heeft al wel aangegeven dat het een onderwerp is dat op de radar staat. Het zou dus goed kunnen dat er in de toekomst een videovariant op de markt komt.

Eind deze maand komt de Ring Intercom beschikbaar voor €99,99. Een basisstation is niet nodig liet de woordvoerder van Ring aan ons weten tijdens de IFA. De Ring Intercom kan zelfstandig het internet op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.