Logo GadgetGear.nl
Honor 70
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Honor lanceert haar 70 in Nederland

Afgelopen week keerde Honor met een nieuwe midranger terug in Nederland. Niet langer als dochter van Huawei, maar als zelfstandig merk met toegang tot Google Mobile Services… dus een volledig bruikbare Android.

De Honor 70 komt uit de zogenaamde N-series van Honor. Onder de motorkap van deze luxe midranger ligt de Qualcomm Snapdragon 778G Plus 5G. Een chipset op basis van 6nm technologie. Je krijgt er een forse 4.800mAh batterij in die je met maximaal 66 Watt kunt opladen.

Achterop ligt een enorm opvallend camera-eiland met drie camera’s en een dual-LED flitser. De hoofdcamera is een 54 megapixel Sony IMX800 camera. Er ligt ook een 50 megapixel groothoek en een 2 megapixel macro-camer in.

Opvallend voor de midrange is het display dat Honor heeft geplaatst. Het is een 6,67 inch OLED met gebogen randen. Een display dat we normaal alleen in vlaggenschepen tegenkomen. De specs suggereren dat het om een display van Samsung zou kunnen gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.