Logo GadgetGear.nl
Picture of Zeeman Albert
Zeeman Albert

GoPro introduceert de nieuwe Hero11 Black in drie smaken; voor elk gebruik de juiste Hero11

GoPro heeft vandaag drie versies aangekondigd van de geheel nieuwe HERO11 Black-camera: de HERO11 Black, de HERO11 Black Creator Edition en de HERO11 Black Mini. Alle drie de camera’s hebben een nieuwe, grotere sensor met de hoogste resolutie, de hoogste 10-bits kleurdiepte, de beste videostabilisatie en het breedste gezichtsveld van alle HERO-camera’s tot nu toe.

Alle drie de HERO11 Black-camera’s halen nog meer uit je GoPro-abonnement door automatisch video’s met hoogtepunten naar je smartphone te sturen. Als GoPro-abonnee hoef je alleen maar je HERO11* aan te sluiten om hem op te laden en de camera uploadt je beelden naar je GoPro Cloud-account. Daar worden ze vervolgens automatisch omgezet in een highlight-video die via de GoPro Quik-app naar je smartphone wordt gestuurd. Zo makkelijk is het nu. De GoPro Quik app was al ons geheime wapen om snel videos te maken, maar waarschijnlijk wordt dit nog fraaier. We hopen t snel te testen.

Elk van de drie nieuwe HERO11 Black-camera’s is ontworpen om consumenten met verschillende behoeften en gebruiksscenario’s aan te spreken.

Great

HERO11 Black: ‘s werelds meest veelzijdige camera, krachtiger en praktischer dan ooit. Met bewezen, onmiskenbaar GoPro HERO camera-ontwerp, duurzaamheid en prestaties, moet de HERO11 Black de camera bij uitstek zijn voor zowel professionals als liefhebbers, voor verbluffende opnamen die je het gevoel moeten geven dat je er echt bent.

 

Creative

HERO11 Black Creator Edition: een alles-in-één krachtpatser die vloggen, filmen en live streamen gemakkelijk maakt. De HERO11 Black Creator Edition biedt de volledige kracht van de HERO11 Black plus een duurzame batterijgreep met ingebouwde knoppen voor camerabediening met één hand en meer dan vier uur 4K-opname per oplaadbeurt. Het bevat ook een optionele directionele microfoon, een externe microfooningang, een HDMI-poort voor externe beeldschermen, een krachtige LED-lamp en twee accessoireschoenen voor het bevestigen van extra accessoires.

Small

HERO11 Black Mini is een kleinere, lichtere, eenvoudigere versie van de HERO11 Black die alle prestaties van zijn grote zus levert. Het kleinere formaat van de HERO11 Black Mini en de eenvoudige bediening met één knop maken het de perfecte keuze voor mensen die maximale eenvoud willen zonder in te boeten aan prestaties of kwaliteit. Het doet ons denken aan de Hero4 session. Een camera die we overal onopvallend konden monteren en die helaas uit het assortiment verdween.

Verbeteringen

De nieuwe, grotere sensor legt 10-bits kleuren vast en heeft het breedste, meest indrukwekkende gezichtsveld van alle HERO-camera’s. De nieuwe 1/1,9-inch sensor levert meer dan 1 miljard kleuren in 10-bits kleurenvideo met een resolutie tot 5,3K en 60 frames per seconde met de HERO11 Black en HERO11 Black Mini en 27-megapixel foto’s met de HERO11 Black voor beelden die er bijna levensecht uitzien. Vergeleken met de 16,7 miljoen kleuren in 8-bits video van eerdere GoPro-camera’s, legt 10-bits video 64x meer kleuren vast.

De nieuwe, grotere sensor van de HERO11 Black maakt ook video mogelijk in een beeldverhouding van 8:7 voor het breedste verticale gezichtsveld op een GoPro tot nu toe. Dit betekent dat je nu meer van het onderwerp kunt vastleggen en het beeldmateriaal later kunt bijsnijden tot verschillende beeldverhoudingen in de GoPro Quik-app – perfect om tegelijkertijd extra hoge verticale 9:16-beelden te maken voor Instagram en TikTok, evenals filmische 16: 9 beelden, ideaal voor YouTube of het grote scherm. Je kunt ook inzoomen op de beste delen van je video’s en close-ups met hoge resolutie maken.

De nieuwe sensor beschikt ook over HyperView, het breedste 16:9 gezichtsveld op een HERO-camera tot nu toe. HyperView is perfect voor POV-opnamen van fietsen, skiën, surfen, motorrijden en soortgelijke activiteiten.

Wereldwijde beschikbaarheid

De HERO11 Black is nu wereldwijd verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 549,99 en € 449,98 voor GoPro-abonnees. De HERO11 Black Creator Edition is nu wereldwijd verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 779,99 en € 659,98 voor GoPro-abonnees. De HERO11 Black Mini is vanaf 25 oktober verkrijgbaar op GoPro.com voor een adviesprijs van € 449,99 en € 349,98 voor GoPro-abonnees, met een latere release voor retailers wereldwijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.