Goldeneye 007 beschikbaar op Xbox

Goldeneye 007

De game Goldeneye 007 is legendarisch op de Nintendo N64. De game werd zelfs lange tijd verbonden in Duitsland omdat de game te gewelddadig was. Maar nu keert hij terug op de Xbox.

De komst naar Xbox is opvallend, maar niet onverwacht. In 1997 kwam de game enkel uit op het platform van Nintendo. Een sterke exclusive voor de japanners. Spelers met Xbox Game Pass kunnen Goldeneye 007 direct downloaden. Net als eigenaren van Rare Replay. Ook die krijgen de game nu alsnog om te downloaden.

In 2010 kwam er wel een remake van Eurocom die werd uitgegeven door Activision op de Wii, Nintendo DS, PlayStation 3 en Xbox 360. Inmiddels is de game eigendom geworden van Microsoft, en daarmee is het logisch dat Microsoft de game opneemt in Xbox Game Pass.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.