Review: Mario Kart 8 Deluxe Uitbreidingspas Wave 2

We gaan het niet iedere keer doen, maar de laatste DLC update voor Mario Kart 8 Deluxe is toch echt wel het reviewen waard. Naast nieuwe banen brengt deze DLC met versie 2.1.0 van de game ook heel veel subtiele verbeteringen in het spel.

Wat brengt Wave 2

Met wave twee van de Mario Kart 8 Deluxe Uitbreidingspas heb je inmiddels vier nieuwe bekerwedstrijden bij jouw game gekregen. Dat zijn dus 16 nieuwe tracks die opnieuw tot in de puntjes zijn uitgewerkt voor doldwaas raceplezier. En dat terwijl nieuwe waves nog eens 32 banen moeten gaan toevoegen.

Liefde voor de game

Maar daar blijft het niet bij. Met Mario Kart 8 Deluxe 2.1.0 krijg je namelijk ook de nodige updates van bestaande banen en een serie bugfixes.

Op de Coconut Mall baan kom je voor de finish een paar wilde wagens tegen op de parkeerplaats. Deze rijden nu in donutvorm waardoor ze lastiger te ontwijken zijn.

De munten en ? boxen regenereren voortaan sneller. Door een bug was het zo dat een enkele ? box op bepaalde banen toch twee items gaf. Dat is nu aangepast naar één. Wie als beginnend racer smart steering gebruikt, wordt nu meer geholpen om in mooie, rechte lijnen te rijden. Verder is het verschil in sprongen van verschillende voertuigen aangepast. Hoe zwaarder het voertuig, hoe korter de sprong die deze kan maken. Al deze updates en fixes zijn voor alle spelers beschikbaar. Dus ook zonder uitbreidingspas.

Conclusie Mario Kart 8 Deluxe Uitbreidingspas Wave 2

We zijn nog best vroeg op weg met de uitbreidingspas die Nintendo voor deze game in het leven heeft geroepen. Wie bang was voor geldklopperij, hoeft niet te vrezen. Nintendo laat zien nog altijd met volle liefde door te ontwikkelen op deze heerlijke funracer.

Mario Kart 8 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Arjan Olsder beoordeelde namens GadgetGear de met 5 sterren.

THE GOOD

  • Opnieuw 8 nieuwe circuits
  • Veel bugfixes
  • Veel gameplayfixes

THE BAD

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mario Kart 8 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl