Arjan Olsder
Arjan Olsder

PCM stopt ermee

Ze hielden het lang vol, maar helaas sterft opnieuw een prachtig ICT tijdschrift. PCM behoorde tot de dinosaurussen onder de computertijdschriften, maar uitgever Reshift vond de lange historie van het tijdschrift (sinds 1983) onvoldoende grond om deze in stand te houden.

De reden om met PCM te stoppen zouden de bezorg- en drukkosten zijn die blijven stijgen. Daar staat tegenover dat Reshift ook andere computertijdschriften uitgeeft. Besloten is dan ook om de abonnees van PCM over te zetten op de ComputerTotaal. Abonnees die het daar niet mee eens zijn, mogen contact opnemen met de klantenservice om te kijken of er nog een andere deal te behalen valt. Een abonnement op PCM is al jaren duurder dan een abonnement op ComputerTotaal. Reshift is ook eigenaar van ComputerIdee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.