Logo GadgetGear.nl
Logitech Signature K650 Wireless Comfort Keyboard
Foto van Arjan Olsder
Arjan Olsder

Logitech lanceert Signature K650 Wireless Comfort Keyboard

Logitech heeft vandaag de Signature K650 Wireless Comfort Keyboard gepresenteerd. Een nieuw keyboard voor zowel de Nederlandse als de Vlaamse/Waalse markt.

Bij de lancering van de Signature K650 Wireless Comfort Keyboard draait het vooral om comfort. Zo bevat het toetsenbord een ingebouwde polssteun en alle belangrijke sneltoetsen om bijvoorbeeld screenshots te maken of de microfoon te muten. Het toetsenbord is ingericht voor gebruik onder Windows, MacOS en ChromeOS. De Logi Bolt USB ontvanger houdt de datatransmissie tussen beiden veilig.

De Signature K650 Wireless Comfort Keyboard is beschikbaar in grafiet en gebroken wit. En er is ook de Signature M650 muis voor de completionist die het setje graag compleet op het bureau heeft liggen. Het toetsenbord gaat €49,99 kosten.

Logitech K650 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.