Meta Quest 2
Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Gerucht: Meta Quest Pro VR bril komt eraan

De goedkoopste stap om met VR te starten is een VR bril van Meta kopen. Die zijn veruit het goedkoopst, doordat Meta op deze manier goed in staat is om jouw gebruik en interesses te tracken. Toch komt er nu ook een duurdere pro bril.

Deze nieuwe VR bril is meer gebouwd op gebruik in het metaverse. Camera’s in de bril houden dan namelijk jouw gezichtsuitdrukkingen in de gaten, om deze naar jouw avatar te kunnen vertalen. Zo krijg je naast tekst en spraak nog een manier om je uit te drukken in de metaverse.

Naar verwachting gaat deze nieuwe VR bril de Meta Quest Pro heten. Over prijs en beschikbaarheid is weinig bekend, maar de presentatie zou in oktober zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.