Apple Logo Oud
Arjan Olsder
Arjan Olsder

Apple iPhone 14 Series lancering op 7 september

Het lijkt vrijwel vast te staan. Ruim op tijd voor de kerstboom, zal Apple de iPhone 14 series presenteren, net als een serie nieuwe tablets en wearables. Apple zal gelijktijdig mogelijk aangeven welke oudere hardware geen ondersteuning meer krijgt.

Tijdens de presentatie op 7 september verwachten we dus de iPhone 14 series. Waarschijnlijk de laatste generatie met de Apple Lightning aansluiting. De 15 series zou naar verwachting de eerste met USB-C moeten zijn.

We verwachten ook nieuwe iPad’s. ook allemaal met USB-C, al kan Apple daar verrassen met een MagSafe connector. Wat Apple ook doet met een aantal MacBook modellen. Toch lijkt dat bijna uitgesloten omdat Apple daarmee mogelijk nieuwe discussies op politiek niveau zou starten en USB-C liefhebber zo weer een deel van hun accessoires op marktplaats kunnen knallen.

Naar verwachting is er ook weer een nieuwe Apple Watch. Qua specificaties is hier nog weinig over gelekt. Evenals een mogelijk nieuwe Mac.

Na de presentatie op 7 september zouden de nieuwe producten vanaf 16 september verkrijgbaar zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.