Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Super Mario in Smile Safari museum

Wil jij jouw volgende insta of TikTok video vanuit de wereld van Super Mario schieten? Dan kan dat nu in de buurt van Antwerpen. Daar opende Nintendo met Instagram- en TikTok-museum Smile Safari de speciale Super Mario kamer.

Met 70 decors schijnt Smile Safari het grootste sociale media museum van Europa te zijn. Het is gevestigd in winkelcentrum Wijnegem op 15 minuten reizen van station Antwerpen Centraal. Daar is de Super Mario kamer tot eind december te bezoeken. In de Smile Saloon, waar je kunt eten en drinken, is een Nintendo Switch met Mario Kart 8 geplaatst voor de nodige ontspanning.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.