Physix Universal TV Wall Mount Flat Large Verpakking
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Review: Physix Universal TV Wall Mount Flat Large

Roelof van Doorn beoordeelde namens GadgetGear de met 5 sterren.

THE GOOD

  • Mooi compleet
  • Lekker stevig
  • Goedkoop

THE BAD

  • Een drillguide was handig geweest

Vogel’s kennen we als a-merk onder de wallmounts, maar heeft ook een B-merk genaamd Physix by Vogels. Voor ons kantoor hebben we de Physix Universal TV Wall Mount Flat Large eens goed getest om te weten hoeveel ‘minder’ dit merk is ten opzichte van het A-merk.

Unboxing

In de doos vinden we eigenlijk alles dat we van Vogel’s verwachten. Een zakje met een enorme hoeveelheid verschillende formaten moeren en andere onderdelen om de muurbeugel op een TV te zetten, schroeven met voldoende echte Fisher pluggen en de nodige documentatie.

Physix Universal TV Wall Mount Flat Large Uitgepakt

Design & montage

De twee grote zwarte platen die je ziet, vormen samen een soort rail. Deze monteer je stevig op de muur, waarna je de TV aan deze rail hangt. In tegenstelling tot de A-merk mounts ,zit er geen waterpasje in de muurbeugel. Die moet je dus zelf even regelen. Wel is er voldoende ruimte om de hanging te corrigeren als dat nodig is.

Physix Universal TV Wall Mount Flat Large Rail

De twee rails met de oranje labels monteer je achter de TV, waarbij je de oranje labels gebruikt om de vergrendeling open te trekken. Handig wanneer je de TV nog een keer moet verhangen. Je kunt deze oranje labels inkorten, zodat ze mooi achter de TV vallen. Dit moeten wij nog een keer doen.

Physix Universal TV Wall Mount Flat Large Plat

De rail biedt geen ruimte om kabels achter weg te werken. Niet raar bij een nogal basis product.

Conclusie Physix Universal TV Wall Mount Flat Large

Een goede drill guide zou een waardevolle toevoeging zijn geweest om de rail van deze muurbeugel snel en eenvoudig, recht op de muur te hangen. Daar zijn we echt het langst mee bezig geweest. Verder is de montage met deze muurbeugel zeer eenvoudig terwijl het geheel wel lekker stevig aanvoelt. De Universal TV Wall Mount Flat Large zo basic als het maar kan, maar toch ook gewoon een goed doordacht product zoals we van Vogel’s gewend zijn.

Physix Universal TV Wall Mount Flat Large met Samsung QLD TV9

Physix Universal TV Wall Mount Flat kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.