Oppo Find X5 Pro
Arjan Olsder
Arjan Olsder

Oppo nieuwe sponsor UEFA

In 2018 werd VIVO de officiële smartphone sponsor van de FIFA World Cup. Dit smaakte moederbedrijf BBK Electronics naar meer, dus nu wordt Oppo de smartphone sponsor voor de UEFA meteen contract van twee jaar.

Daarmee is Oppo het eerste Chinese smartphonemerk dat zich aan de UEFA Champions League koppelt voor seizoenen 2022-23 en 2023-24. Daarnaast zal Oppo zichtbaar zijn bij de UEFA Super Cup, UEFA Futsal Champions League Finals en UEFA Youth League Finals. Eerder al tekende Oppo sponsorships met enkele Europese top voetbalclubs.

Als onderdeel van de deal ga je Oppo op de billboards zien, maar ook op de websites en sociale mediakanalen van de UEFA.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.