Nintendo Switch Online
Arjan Olsder
Arjan Olsder

Nintendo Japan biedt ‘Repairs as a Service’

Nintendo blijft geplaagd worden door drift op haar joy-con controllers. Maar je kunt jouw zwakte natuurlijk ook omzetten in jouw kracht. Nintendo gaat namelijk zeer coulant om met reparaties van joy-con en verwerkt dit in Japan in een heuse verzekering op reparaties.

Voor zo’n anderhalve euro per maand kunnen Nintendo gebruikers in Japan nu een reparatieservice afnemen bij Nintendo. Op jouw console mag je maximaal zes reparaties aanmelden die Nintendo vervolgens uitvoert zolang de totale kosten niet boven de €700 euro uitkomen.

In hoeverre de dienst buiten Japan beschikbaar zal komen is nog niets bekend. Het zou goed kunnen dat het hier dus om een pilot van het bedrijf gaat of een dienst die ze op basis van lokale wetgeving alleen daar kunnen voeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.