Forza Horizon 5 Hot Wheels DLC
Arjan Olsder
Arjan Olsder

Microsoft lanceert Hot Wheels DLC voor Forza Horizon 5

Na de epische samenwerking tussen Forza Horizon 4 en LEGO, komt Microsoft opnieuw met een speelgoedsamenwerking, maar ditmaal van een merk dat al de nodige eigen racinggames heeft uitgebracht.

Ik geef toe dat ik stiekem hoopte op een hernieuwde samenwerking met LEGO Speed Champions, maar ditmaal heeft Microsoft een andere weg ingeslagen. Het heeft de samenwerking opgezocht met speelgoedfabrikant Mattel voor een Hot Wheels DLC. Net als bij de samenwerking met LEGO gaat het om veel meer dan alleen 10 auto’s van Hot Wheels in de game brengen. De game is ook nu weer uitgerust met speciale banen die bij het speelgoed horen.

Je komt dus nieuwe tracks tegen op basis van de bekende Hot Wheels tracks, al zijn deze nu breed genoeg om langs elkaar op te racen. In 10 omgevingen hebben de ontwikkelaars 212 kilometer aan baandelen gelegd. Ook de bekende Hot Wheels loopings en schansen zijn aanwezig in de game. In het event lab kun je zelfs eigen tracks bouwen op basis van de 80 Hot Wheels baanonderdelen die voor de game zijn gedigitaliseerd. Samen met de engine van Forza Horizon 5 zou dit weleens de ultieme game kunnen zijn voor fans van Hot Wheels.

Om deze DLC te kunnen spelen, moet je hem eerst aanschaffen en de Hot Wheels Expedition voltooien. Heb je de Premium Add-ons Bundle, Premium Edition, of Expansions Bundle gekocht, dan zit deze DLC al in jouw pakket. We verwachten dat Mattel snel de 10 hotwheels uit de game ook in de winkel zal leggen, voor de echte fans.

Forza 5 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.