Nothing Phone (1)
Arjan Olsder
Arjan Olsder

Gerucht: Nothing Phone (1) Lite op komst

Als we de geruchten in India mogen geloven, is Nothing bezig een goedkopere uitvoering van haar Phone (1) te produceren. Het zou mogelijk om de Nothing Phone (1) Lite gaan, zo rapporteert The mobile Indian.

De Nothing Phone (1) is een vernieuwende smartphone in het middensegment. De smartphone wordt ontwikkeld door ex-OnePlus CEO Carl Pei in samenwerking met een groot team van voormalig OnePlus werknemers, influencer Casey Neistad en anderen.

De Nothing Phone (1) is ontwikkeld op basis van de Qualcomm Snapdragon 778G+ chipset in combinatie met een 6,5 inch 120Hz display.

Het meest opvallende detail is de glyph achterkant. In de achterkant zijn LED strips verwerkt die samenwerken met de ringtones. Daarnaast kan deze middenklasser ook draadloos laden.

De goedkopere uitvoering van de Nothing Phone (1) zou deze laatste twee features missen. In ruil daarvoor zou deze wel een stukje goedkoper worden. Daarmee zou Nothing de kostprijs van deze smartphone richting de €300 willen drukken.

Nothing zou deze goedkopere smartphone rond oktober in de schappen willen leggen. Dan vieren ze in India Diwali, zo ongeveer het grootste feest in India. Voor OnePlus is India traditioneel altijd de belangrijkste markt geweest. Zowel voor de productie van haar smartphones als de verkoop. Mogelijk richt Carl Pei om deze reden ook zijn pijlen op India. Ook Nothing produceert haar smartphone in dat land.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.