Oculus Quest Oculus Rift S
Arjan Olsder
Arjan Olsder

Geen verplichte Facebook login meer op Quest VR headsets

Het was enkele jaren geleden dé reden dat een aantal Oculus Quest gebruikers de Quest 2 lieten liggen. Ze hadden geen zin om verplicht een Facebook account te koppelen. Die verplichting gaat er nu toch weer uit, maar het is niet helemaal feest voor privacybewuste gebruikers.

Wil je namelijk VR beleven zonder Facebook account te koppelen of aan te maken, dan is het alternatief binnenkort een algemene Meta ID. Iets waarvan we verwachten dat we meer gaan zien van Meta. Nu is het zo dat je op veel services kunt inloggen met je Facebook account. De verwachting is dat Meta dit op termijn allemaal wilt vervangen voor één universele Meta account.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.