Logo GadgetGear.nl
Bolt eBike
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Bolt knalt Enschede vol met leenfietsen met alcoholslot

Bolt gaat in Nederland van start met deelfietsen. Sinds afgelopen week zijn 200 groene ebikes in Enschede geplaatst. Daarbij belooft Bolt overlast te beperken met een aantal handige diensten in haar pakket.

Zo mogen fietsers een fietsleen alleen beëindigen binnen het servicegebied van Bolt. Binnen dit gebied zal Bolt patrouilleren om te controleren of gebruikers hun fietsen niet zo parkeren dat deze overlast geven. Ook worden de fietsen in Enschede uitgerust met een alcoholslot op basis van een reactietest. Dit om te voorkomen dat dronken mensen met de fietsen door het centrum racen. Tenslotte is het ook zo dat een beginnend e-bike gebruiker de fietsen nog niet op vol vermogen zal kunnen gebruiken. Wie gebruik maakt van een Bolt leenfiets is ook verzekerd tegen ongevallen.

In september gaat Bolt ook 300 ebikes in Groningen plaatsen. Dit zal Bolt samen met Go Sharing doen. Tegen het eind van het jaar hoopt Bolt wereldwijd 230.000 steps en ebikes in steden te hebben staan.

8 reacties

 1. Er ligt een fiets van jullie in de sloot ter hoogte van de spoor brug Noord esmarkerondweg daar rijdt de trein van Enschede Gronau.
  Groetjes Rob

 2. Er ligt een fiets op het fietspad van de zuidhollandlaan in enschede, met de linkertrapas eraf,kan deze zo spoedig mogelijk weggehaald worden.
  Mvg a.hinnen

 3. Er ligt een fiets van jullie achter de achterkant van de huizen Boskamphoek 33, 35 Enschede. In de bosjes.

 4. Aan de Noord Esmarkerrondweg, thv de vijver, ligt al meer dan een week een Bolt Leenfiets.

 5. Er ligt al dagen lang een fiets van jullie aan de Ekersdijk in Glanerbrug. Vlakbij de kruising Ekersdijk en Esmarkelaan.

  1. Die zal niet van ons zijn. Wij zijn slechts een nieuwpublicatie en in ons mooie Nijmegen liggen die dingen ook op vervelende plekken. Niet alle Bolt gebruikers zijn even netjes. Net als die van andere merken trouwens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.