Beyerdynamic Free BYRD
Arjan Olsder
Arjan Olsder

Beyerdynamic introduceert de Free Byrd tws headset

Het Duitse Beyerdynamic heeft een nieuwe true wireless headset op de markt gebracht in de Byrd series. Het gaat om de Free Byrd headset die ook nog IPX4 waterdicht is.

Deze nieuwe headset is gebouwd op basis van Qualcomm Dual 2-mic cVc technologie. Vier microfoons regelen ruisonderdrukking in jouw muziek, maar ook tijdens jouw gesprekken. Android gebruikers krijgen Google Fast Pair ondersteuning, zodat de headset vlot is aangesloten op jouw smartphone. iOS en Windows gebruikers zien deze als een reguliere Bluetooth headset. De Free Byrd is ook gecertificeerd voor Alexa en Siri.

Ook voor gamers heeft Beyerdynamic goed nieuws. De headset beschikt over een low latency modus. Hierdoor moet het geluid nog dichter op het beeld zitten, zodat je tegenstanders sneller hoort aankomen.

De headset maakt gebruik van Mimi Sound Personalization. Daarmee kun je de geluidskwaliteit van de headset beter afstemmen op jouw gehoor. Een feature waar we bij eerdere Beyerdynamic headsets al van onder de indruk waren.

Het opladen van de headset gaat via USB-C of via een draadloze lader. De headset gaat €229 kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.