Logo GadgetGear.nl
Picture of Rajesh S. Chaitram
Rajesh S. Chaitram

Review: Soundcore Liberty 3 Pro – TWS met bas, treble en stijl

Rajesh S. Chaitram beoordeelde namens GadgetGear de met 4.5 sterren.

THE GOOD

 • Audio
 • Multipointconnectie
 • Veel geluidsprofielen in de app
 • Comfort

THE BAD

 • Trage responsiviteit touchbediening
 • Lag in games en andere apps zonder lagcompensatie

Soms heb je van die producten die op social helemaal de ruimte in geprezen worden als de meest fantastische optie en de enige keus die je kan maken als je over enig verstand beschikt. Nu weten we niet of ze de Liberty 3 Pro onder deze noemer moeten scharen, maar op het moment van schrijven ligt de set onder audiofans er niet ver vanaf. Dus uw reviewer besloot ze zelf eens te proberen.

Een van de interessantere ideeën die Soundcore, het audiomerk van het Chinese Anker, in termen van PR deed was het feit dat er geschermd wordt met de aanbeveling door 20 Grammy-winnende audioproducers. Komt slim en overtuigend over, maar wat het waard is? Luistert iemand die creatief bezig is met audio daadwerkelijk met draadloze in-ears tijdens het werken? In een paar van de getuigenissen wordt gesteld dat ze met de Liberty 3 Pro de muziek daadwerkelijk horen zoals zij het gemixt hebben, dat ze klinken zoals de ervaring die men in de studio heeft, dat beslissingen aangepast zijn op basis van wat ze tijdens het gebruik van de Liberty 3 Pro hoorden en dat men onder de indruk is van het geluid op een bepaalde manier. Wat deze getuigenissen waard zijn, blijft de vraag. Kijken ze vanuit het perspectief van een consumentenkoptelefoon? Hoe veel ervaring hebben ze daarmee? Of zagen ze de Liberty 3 Pro als een consumentenoplossing en merkten ze dat hun keuzes op een dergelijke oplossing niet dezelfde weergave heeft als op hun professionele apparatuur?

We willen niet zomaar roepen dat je weinig waarde moet hechten aan dergelijke getuigenissen, maar ondanks dat deze mensen hun naam verbonden aan dit product, lezen we nergens iets over wat de Liberty 3 Pro in vergelijking met overige verkrijgbare opties presteren. Maar goed, daar gaan we in deze review een antwoord op proberen te geven.

Op het moment van schrijven kosten de Liberty 3 Pro’s ongeveer 120 euro, dus dat is het prijssegment welke we als uitgangspunt nemen.

 

Sleutel features

 • HearID: Creëren van een geluidsprofiel afgemeten op het persoonlijk gehoor voor de gebruiker
 • Batterijduur 8 uur (earbuds), 24 uur extra via de case, 15 minuten snelladen in de case levert 3 uur speelduur op
 • Codecondersteuning: LDAC, AAC, SBC
 • Multipoint-verbinding: twee apparaten tegelijkertijd gebruiken
 • IPX4 waterresistent (geen functionele problemen bij besproeiing met 10 l/min onder elke hoek)
 • Gewicht: 59 g (case), ~7,5 g (in-ears)
 • Formaat case: ‎15,1 x 4,7 x 15,1 cm

 

Uitpakken

De uitpak-ervaring van Anker/Soundcore is altijd wel goed voor elkaar geweest, zelfs nog in de tijd dat we basis-opties testten. In het geval van de Liberty 3 Pro’s hebben we een ervaring die beter is dan bij de meeste zogenaamde premium opties die we getest hebben.

We vinden aan accessoires een korte USB-laadkabel, vier maten eargels en oorvinnen (‘earwings’ zoals Soundcore ze noemt) en daarnaast natuurlijk de in-ears en case. Opvallend genoeg zijn er geen eargels standaard aangebracht op de in-ears.

 

Ontwerp

Bouw, uiterlijk

Ok, we hadden dus de paarse versie van deze in-ears. Uw reviewer heeft niet vooraf een keus kenbaar gemaakt aan het pr-bureau, dus dan heb je kans op een kleur die…. wat minder populair is laten we het maar zeggen. Dat gezegd hebbende komt wat deze paarse kleur moet zijn (‘dusk purple’ zoals Soundcore het noemt) eigenlijk best prima over. In bepaald licht komt het over als roze. Heb je daar wat tegen, kies dan vooral niet deze kleur.

Als we het over het algemene vormontwerp hebben van de Liberty 3 Pro’s, moet gezegd worden dat ze er indrukwekkend uit zien. Een van de mooiere, zo niet de mooiste in-ears die we gehad hebben naar de mening van uw reviewer. We zien een metalen voorkamer met aan het uiteinde het deel waar je de eargels bevestigt, terwijl aan de andere zijde een flink deel te zien is wat waarschijnlijk de klankkast is waar ook het driver-construct in verwerkt zit. Dit is ook het deel waar de oorvinnen omheen bevestigd zijn. Tenslotte zien we een glimmend uiteinde waar de touchbediening op toegepast is.

We zien dat de ‘Astra Coaxial Acoustic Architecture’ vermeld wordt op de in-ears, zelfs gegrafeerd op het metalen deel van de buitenste zijde, terwijl zelfs veel gebruikers dit nooit op zal vallen, en ook op de voorkamer. Later meer hierover.

De in-ears zijn niet bepaald klein en met een gewicht van ongeveer 7,5 g ook niet perse licht van gewicht, wat misschien wel te verwachten is gezien de metalen voorkamer die toegepast is. De set komt als een degelijk gebouwde unit over ondanks dat veel elementen toegepast zijn.

Eargels, oorvinnen, pasvorm, comfort

Soundcore is voor een iets stroevere eargel gegaan voor de Liberty 3 Pro. Ze glijden makkelijk het oorkanaal in en sluiten de boel goed af van de buitenwereld. De maatgeving staat duidelijk op de eargels aangegeven met een flinke 0, 1, 2 en 3. Ook op de oorvinnen zien we een duidelijk R/L 0 t/m 5 zoals op de afbeeldingen te zien is. In het geval van de oorvinnen is dit overigens best handig, omdat zeker de middelste twee maten lastig uit elkaar te houden zijn, ondanks dat je het verschil wel voelt. De kleinste maat is zo goed als zonder oorvin.

De oorvinnen zijn gevuld met lucht. Of dit de reden is dat ze zo comfortabel aanvoelen, durven we niet te zeggen, maar het ontwerp werkt voortreffelijk. De in-ears blijven goed zitten, en voelen comfortabel aan. Uw reviewer noemt iets niet graag perfect, maar de Liberty 3 Pro komt er dicht bij in de buurt als het om de pasvorm gaat. De eargels hebben precies de juiste flexibiliteit en stroefheid om alles goed af te sluiten, comfortabel aan te voelen en toch te blijven zitten, terwijl de oorvinnen zich goed in het oor haken zonder pijnlijk te worden

Case

Voor de case heeft Soundcore gekozen voor een schuifmodel. De case ziet er prima uit en is redelijk compact gebleven, zeker wanneer je bedenkt dat de Liberty 3 Pro’s geen kleine in ears zijn. Je dient de in-ears plat in de case te leggen. Iets dat wel de nodige gewenning vergt. Uw reviewer legde tijdens de testperiode zeker de eerste paar dagen regelmatig de in-ears eerst verkeerd in de case. Gelukkig passen ze slechts op één manier goed in het doosje en worden ze alleen dan magnetisch vastgezet.

De slechte herkenbaarheid van hoe in-ears in een case passen is uiteraard geen echt issue, aangezien een regelmatige gebruiker uiteindelijk weet hoe zijn of haar in-ears in de case horen. Draadloos laden wordt ondersteund. Leuk design-element is de verlichting die door de eargels schijnt wanneer je de in-ears in de case plaatst of wanneer je de case opent om de in-ears eruit te halen.

Controls

De bediening is uiteraard voor de bediening van je muziek en telefoon-gerelateerde zaken. Ook kun je de assistent oproepen en het volume beheren. De bediening varieert links en rechts tikken, tweemaal en driemaal tikken en het 2 seconden inhouden. Driemaal tikken en 2 seconden inhouden krijgt een anders klinkende feedback dan het tweemaal en eenmaal tikken (de laatste twee gebruiken dezelfde ‘piep’ maar klinken uiteraard één en tweemaal).  Je kunt dus acht verschillende inputs geven. Als het gaat om de ANC en transparantie-functies, kunnen dezen alleen via de ‘2 seconden inhouden’-invoer geregeld worden. Helaas gebruikt Soundcore voor het variëren tussen ANC, transparancy en normaal geen feedback met stemgeluid zodat je makkelijk weet welke modus ingeschakeld is. In plaats hiervan zul je de betreffende tonen moeten leren. Jammer, want het verschil is afhankelijk van de omgeving (en de kwaliteit van deze features) immers niet altijd even duidelijk.

De responsiviteit van de touchbediening is niet wat je zou willen. Het duurt steeds ongeveer een seconde wanneer je iets ingeeft voordat je de feedback hoort en vervolgens de bedoelde functie uitgevoerd wordt.

 

Connectie

Multipoint-connectie

De Soundcore Liberty 3 Pro ondersteunt multipoint connectie waarbij je 2 apparaten tegelijkertijd kunt koppelen aan de in-ears. Zelfs bij een hoop aanzienlijk prijzigere opties hoort deze functie niet bij de featureset, dus dit is een dikke vette plus. Zoals ook bij andere opties het geval is kun je niet van LDAC gebruik blijven maken als de multipoint-functie in de app geactiveerd hebt. Dit laatste staat niet out-of-the-box ingeschakeld, dus dat dien je wel even te doen, mocht je gebruik willen maken van meer apparaten tegelijkertijd.

Bereik

De bluetoothverbinding is beter dan gemiddeld. Op onze testlocatie kunnen we voorbij een punt lopen dat een tijd geleden niet mogelijk was. De Soundcores zijn in dit opzicht niet de best presterende set in-ears, maar veel scheelt het niet.

Lag

Wanneer we de in-ears gebruiken met de bekende apps die een compensatie ingebouwd hebben zitten zoals Youtube en bepaalde mediaspelers, hebben we geen lag. Zowel op de PC als op ons testtoestel is alles goed te bekijken. Gebruiken we echter een app welke niet over deze compensatie beschikt zoals VLC, dan merk je wel degelijk een vertraging die dermate is dat alleen korte videos te kijken zijn. Gamen met de Liberty Pro’s kan alleen comfortabel als reactietijd geen onderdeel van de gameplay is.

 

Batterijduur

Soundcore geeft als batterijduur 8 uur op voor de earbuds en 24 uur extra voor de case. Het testen van de oplaadtijd van de case is iets dat we eigenlijk nooit doen. Bij benadering klopt deze laadtijd meestal wel redelijk, maar het is lastig om te weten hoeveel deze precies is, omdat de enige indicatie het percentage van de earbuds is, welke zich niet direct vertalen naar de batterijduur.

Earbuds op 50% met AAC

Hoe dan ook, de earbuds hebben we wél getest. Soundcore geeft niet aan in welke settings de opgegeven batterijduur is, dus dan kun je ervan uit gaan dat het gaat over de batterijduur zonder ANC en LDAC. Op 50 procent  spelen via een telefoon met AAC kwamen we op ongeveer de 8 uur. We hebben in intervallen van 15 minuten gecheckt of ze nog steeds aan het spelen waren, en bij 7:45 waren ze nog aan het spelen, maar om 8 uur niet meer. Dus ergens daartussen zijn ze opgehouden met spelen. Aangezien de opgegeven batterijduur niet gehaald werd, zijn we eens gaan kijken naar wat de prestaties waren als we verschillende features aanzetten die veel gebruikers ingeschakeld willen hebben.

Met LDAC + ANC in-/uitgeschakeld

We hebben ook de in-ears dus getest met wat de beste ervaring zou moeten zijn; dus met LDAC en ANC ingeschakeld. We haalden hiermee de de 3,5 uur niet. Het is algemeen bekend dat LDAC meer stroom verbruikt aangezien zoveel meer data verstuurd wordt. Maar toch is dit de eerste keer dat we zo’n groot verschil zagen met AAC. Dit deed ons afvragen wat de earbuds dan deden met LDAC zonder ANC, waarmee je het beste geluid hebt, maar niet het drukkende gevoel dat velen ervaren met ANC: we haalden de 4:15 niet. Ergens tussen 4 uur en een kwartier later zijn ze opgehouden.

Dus de batterijduur is…

Wellicht dat de batterijduur een van de zaken betreft die bij duurdere opties gewoon beter voor elkaar is. We hebben even teruggekeken naar gelijk geprijsde opties en voor zijn prijsklasse presteert de Liberty 3 Pro eigenlijk helemaal niet zo slecht. Al moet de opgegeven batterijduur natuurlijk wel gehaald worden, wat dus niet het geval is. En als je iemand bent die de transparantiemodus graag gebruikt en/of veel gesprekken voert, dan kan de batterijduur wellicht een puntje voor je zijn om mee te nemen in je aankoopbeslissing. We hebben hieromtrent geen tests gedaan, maar reken erop dat deze drastisch minder zal zijn dan de opgegeven batterijduur.

 

Soundcore-app

De Soundcore-app, die dus gewoon simpelweg ‘Soundcore’ heet en zonder creativiteit makkelijk op je telefoon te vinden is via de zoekfunctie, is vrij uitgebreid, hoewel ze het alsnog simpel hebben weten te houden. Naast de standaard configuratieopties voor het inrichten van de bediening, ANC, transparantiemodus vinden we ook wat ander interessante opties. Zo bevat de app een test om te controleren of je in-ears goed passen en wordt de ANC gekalibreerd. Dit laatste gebeurt door een onduidelijk proces waarin je in een meer luidruchtige omgeving de test zijn werk moet laten doen.

HearID

De HearID-feature is een test die een geluidsprofiel opmaakt op basis van het gehoor van de gebruiker. Je krijgt een serie van piepjes te horen per oor en moet dan aangeven of je het hoort of niet. Op basis daarvan worden bepaalde delen van het frequentiespectrum benadrukt. Dit werkt op zich redelijk. De test zelf is wat onduidelijk over wat ze precies willen bereiken. Soms heb je van die zachte hele hoge piepjes die je alleen hoort als je heel geconcentreerd luistert. Moet je dit beantwoorden als ‘ja’? In de praktijk hoor je deze piepjes immers niet.

Ondanks dat uw reviewer redelijk conservatief is geweest in het erkennen dat hij bepaalde hoge piepjes niet hoorde (dat wil zeggen dat als piepjes bij slechts zeer goed luisteren hoorbaar waren er op ‘yes’ geklikt werd), was het resultaat dat het gecreëerde profiel alsnog de treble te ver naar boven drukte. We kunnen niet met zekerheid zeggen of de ideale aanpassing zou zijn om alleen de treble wat naar beneden bij te stellen, omdat tonen in het hoog en laag ook hun effect kunnen hebben op hoe derest van het spectrum klinkt. Zo heeft bas als effect dat hoorbaarheid detail en separatie over het hele spectrum beter of slechter kan worden. Helaas biedt de app niet de optie om dit profiel achteraf nog wat aan te passen in de equalizer. Best wel een misser eigenlijk, aangezien soortgelijke functies bij verschillende andere merken deze optie wel bieden. De equalizer is overigens wel gewoon een serieuze equalizer waar je in principe je instellingen naar eigen voorkeur in zou moeten kunnen maken.

Geluidsprofielen

De Soundcore-app biedt verschillende geluidsprofielen. Soundcore pakt dit uitgebreid aan met vooraf 5 modi waaruit je kan kiezen; de surroundmodus (vergroot de immersie wanneer je bijvoorbeeld films kijkt, werkt best aardig maar voor muziek is het verder niets interessants), Custom modus (waarbij je zelf de EQ-settings doet), HearID-modus (gebaseerd op het profiel dat je aangemaakt hebt met HearID), Defaultmodus en Professional modus.

De Defaultmodus biedt je de keus uit weer een aantal, jawel, 22 (!) profielen gericht op verschillende genres en gebruiken waarbij ‘podcast’ en ‘spoken word’ twee verschillende modi zijn (voornaamste verschil is dat bij podcast de lagere tonen meer afgevlakt zijn). Deze profielen mag je overigens ook aanpassen naar eigen voorkeur en opslaan als een van de custom-profielen (waar je er meerdere van kan aanmaken). De Professional modus zijn de (niet aanpasbare) tuning-settings van 14 van de producers die eerder genoemd zijn.

We hadden graag gezien dat gewoon alle profielen in te zien waren in de equalizer en we vervolgens deze konden aanpassen en opslaan als een custom profiel.

 

ANC- + Transparantiemodus

Aanpasbare ANC

De ANC kan gevarieerd worden in drie sterktes. Je kan dit handmatig doen, of via de adaptive modus, waarbij met meer omgevingsgeluid de ANC vanzelf krachtiger wordt. Interessant aan de aanpak hiervoor is dat op het lagere ANC-niveau, naast het tegengaan van omgevingsgeluid ook de druk enigszins wordt tegengewerkt om het comfort te verhogen. Dit werkt verrassend genoeg best goed.

Als we toch spreken over de ANC, deze werkt aardig, maar het is niet de beste optie we in deze prijsklasse of zelfs iets eronder gehoord hebben. Toch valt er ook wel wat te zeggen voor waarde van de ANC op lager niveau en de weggenomen druk. Niet geschikt als je je echt van een storend geluid wil onttrekken, maar als je gewoon een wat rustigere omgeving wil zonder dat zo veel mogelijk weggefilterd wordt, kan het best een fijne ervaring opleveren.

Transparantiemodus

De transparantiemodus kent twee standen (of drie als je de uitgeschakelde stand meerekent). Ten eerste ‘fully transparant’, wat uiteraard betekent dat de microfoons open staan en je zo veel mogelijk mee laten krijgen van de omgeving. De tweede stand is de ‘vocal mode’ waarbij achtergrondgeluid meer weggefilterd wordt en de focus, zoals de naam al zegt, ligt op het uitlichten van stemmen. De ‘vocal mode’ werkt merkbaar, maar om te zeggen dat je er echt een voordeel mee hebt….Nee. De transparantiemodus in het algemeen is ook niets om over naar huis te schrijven, maar het werkt en je kan je voordeel er zeker mee doen tijdens bijvoorbeeld een wandeling of wanneer je thuis even wat meer van je directe omgeving wil meekrijgen.

 

Geluid

ACAA

Het marketingverhaal was Soundcore best indrukwekkend met hun uitleg van wat ze aan driver-technologie hebben toegepast. Ze hebben de tweede generatie van de ACAA (Astra Coaxial Acoustic Architecture) toegepast, waar onder andere een 10 mm dynamische driver en een gebalanceerd armatuur driver onderdeel van is. De dynamische driverunit (wat een traditionele driver is als het ware) zorgt voor de lage tonen en midden tonen en het armatuur (een element waarin een klein plaatje op en neer beweegt en deze beweging overbrengt op een aluminium diafragma die de trillingen veroorzaakt dat voor het geluid zorgt) voor de hoge tonen. Op deze manier heb je dus een hybride driverunit die ook in het ACAA-construct toegepast is. Zijn we er nog?

Dus hoe klinkt het dan?

We hebben tijdens onze luistertest gespeeld met zowel de HearID-settings als verschillende van de overige profielen en hebben uiteindelijk ons eigen profiel gemaakt in de equalizer. Out of the box klinken de Liberty 3 Pro’s best interessant. Er is duidelijk wat nadruk op zowel de hoge als de lage tonen terwijl de midden-tonen wat onderbelicht blijven, misschien zelfs wat detail missen. Dit laatste is iets dat je zal merken als je bijvoorbeeld naar je favoriete nummers luistert. We denken echter dat een hoop mensen dit signatuur wel kunnen waarderen, dus in dit opzicht hoeft het niet perse een verkeerde keus geweest te zijn.

Het is jammer dat we niet de mogelijkheid kregen om de HearID-settings aan te passen en op te slaan, want afgezien van de te hoge treble, leek het op best een aardige tuning die we eruit kregen.

De Liberty 3 Pro zijn zeker een geschikte set voor de bassheads. Het laag komt zeer goed door, hard en gedetailleerd. We durven zelfs te zeggen dat iets dat lijkt op sub-bas geraakt wordt, iets waar draadloze in-ears niet vaak toe in staat zijn. De middentonen is waar de zwakte van de Liberty 3 Pro’s zit. Zoals ze bij de out-of-the-box-settings al het ondergeschoven kindje waren, blijkt dat als je handmatig gaat tunen het vrij lastig is om deze een goede representatie te geven. Op het moment dat we denken dat we een goede oplossing hebben gevonden qua EQ-settings, merken we weer dat in het ene nummer de middentonen te matig door komen, terwijl in een ander nummer ze weer overdreven lijken. Vocals komen ondanks de over het algemeen zwakke middens wel gewoon goed door. Voor alle duidelijkheid, over het algemeen genomen zijn de Liberty 3 Pro’s een erg goed klinkende set in-ears voor de prijs.

Voor wie?

Ben je echter iemand die graag naar muziek met ingewikkelder instrumentwerk luistert, dan zou de Liberty 3 Pro wellicht niet de set in-ears voor je kunnen zijn. Als we bijvoorbeeld Michael Jackson’s ‘Who Is it’-afspelen, merk je dat de vele elementen in dit nummer een beetje een rommeltje worden en de representatie van de verschillende beats en tiks niet helemaal doorkomen zoals ze bedoeld zijn. De hoge tonen komen in dit specifieke nummer op de juiste manier door, maar over het algemeen is het beter om de hoge tonen wat terug te schalen als je daar wat gevoeliger voor bent. Een overdreven treble kan soms prachtig klinken, bijvoorbeeld bij de weergave van koorzang. Maar dergelijke overdrijvingen zullen in de meeste gevallen na verloop van tijd als kunstmatig over komen. Elektronische muziek is wellicht waar de Liberty 3 Pro’s floreren omdat de kunstmatigheid daar in de regel geen probleem vormt, terwijl de goede bass over het hele spectrum ervoor zorgt dat het detail goed door komt. We hebben met de Liberty 3 Pro’s in ieder geval een middagje erg kunnen genieten van ASOT. Ook akoestische live muziek hadden we met de Soundcores een goede ervaring mee. Hoogtonige en laagtonige instrumenten waren allen goed te horen terwijl er bij livemuziek weinig kans is dat er ontzettend veel elektrische weergaves gebruikt worden waardoor de boel een rommeltje wordt in het midden.

Microfoon

Het algemene microfoongeluid is voor de prijsklasse niets anders dan goed te noemen. Het voeren van langere gesprekken moet geen probleem zijn met de Liberty 3 Pro. Omgevingsgeluid wordt goed weggefilterd, ondanks dat je merkt dat er wat definitie wordt weggenomen van het stemgeluid en er iets raars gebeurd met uithalen (in het 2e en 3e audiofragment wanneer uw reviewer ‘1’ roept bij het tellen).

 

Conclusie

De Soundcore Liberty 3 Pro is een optie die op iedere shortlist mag. We zijn kritisch geweest als het gaat om bepaalde details rond de audioweergave, maar wanneer we het over een goed presterend product hebben ga je op een gegeven moment ook naar de details kijken. Ondanks dat we wat moeite hadden uit de middentonen te krijgen wat we wilden, is de Liberty 3 Pro hoe dan ook voor zijn prijs een ontzettend goed klinkende set in-ears.

Het comfort is daarnaast absoluut top te noemen. Uw reviewer had geen enkele moeite om langere tijd de earbuds in te houden. De microfoonprestaties stelden ons ook tevreden. Degelijke voice, terwijl omgevingsgeluid goed weg gefilterd word. De app biedt alle opties die je zou willen om je in-ears te customizen naar je wens. De vele geluidsprofielen bieden voor ieder wel wat wils en zo niet, dan heb je de mogelijkheid je eigen EQ-settings te maken. De HearID-feature werkte voor uw reviewer niet helemaal goed, en we hadden graag gezien dat we dit profiel (en alle andere profielen) ook konden inzien en aanpassen in de equalizer. Maar we geloven best dat HearID voor velen anderen een resultaat oplevert dat on-point is.

Een groot pluspunt dat we moeten noemen is uiteraard dat multipointconnecties ondersteund worden. De mogelijkheid om twee apparaten tegelijkertijd aan te kunnen verbinden opent een hoop mogelijkheden voor de mensen die hier behoefte aan hebben.

Uiterlijk mogen de Liberty 3 Pro’s er ook wezen. De case heeft een aardig groot formaat, maar door het platte profiel zullen de meesten deze makkelijk wegsteken in een kledingzak. De batterijduur is een punt waar we misschien wat twijfels over hadden, zeker wanneer je LDAC aanzet. Ook met slechts AAC zonder ANC klinken de Liberty 3 Pro’s nog steeds erg goed, al wordt daarmee de opgegeven batterijduur nog steeds niet gehaald. Desondanks kan ook niet gesteld worden dat we het over een slechte batterijduur hebben in deze prijsklasse. Maar let erop als de batterijduur belangrijk voor je is. Iets soortgelijks moeten we zeggen over de lag. Voor Youtube kijken is het geen issue, maar speel je bijvoorbeeld veel games, dan leveren de Liberty 3 Pro’s een matige ervaring.

Desondanks, kan al met al gezegd worden dat de Soundcore Liberty Pro een ware ‘bang-for-buck’-kampioen is.

kopen


→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.