Nintendo knalt de prijzen van Switch games tijdelijk omlaag

Nintendo Switch Lite

Hier op GadgetGear besteden we niet heen snel aandacht aan een sales, maar voor Nintendo Switch gamers is het op dit moment wel heel erg interessant.

De grote N heeft het voor elkaar gekregen om een pricedrop op 1.500 games te realiseren, met kortingen tot 67%. Wat extra fijn is, is dat er veel first party games tussen zitten die ook in prijs zijn verlaagd. Daarmee is het kopen op de eShop op dit moment interessanter dan de gemiddelde gamestore binnenlopen voor het kopen van een digitale download. Denk aan Fire Emblem Warriors, Dragon Quest Builders II etc.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.