OnePlus 10T
Arjan Olsder
Arjan Olsder

Gelekt: OnePlus 10T

Het lijkt erop dat de OnePlus 10T gelekt is. Als we Twitter gebruiker @heyitsyogesh mogen geloven. Die heeft het nogal eens goed. Bovendien past het mooi in de verwachtingen die we bij OnePlus hebben.

OnePlus heeft er de laatste jaren een handje van om na de zomer met een T-series variant van haar vlaggenschip te komen. Een smartphone op basis van dezelfde chipset, maar met de nodige verbeteringen.

De OnePlus 10T zou, als de geruchten kloppen, een 6,7 inch, 120Hz AMOLED display krijgen. Het toestel zou dus draaien op dezelfde Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1. Een iets verbeterde chipset ten opzichte van de OnePlus 10.

Het Hasselblad camera-eiland zal bestaan uit een 50 megapixel main camera. Je krijgt ook een 12 megapixel groothoek, 2 megapixel maco- en 32 megapixel selfiecamera.

Het toestel zou opnieuw draadloos op te laden zijn, met een SuperVOOC batterij van 4800 mAh die opgeladen kan worden op 150 Watt. Doordat de USB-C wetgeving nog niet van kracht is, komt het toestel zonder twijfel met die 150 Watt lader.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.