Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Deze iOS devices krijgen geen updates meer

Ieder jaar komt Apple met prachtige nieuwe hardware, maar schrijft Apple meteen ook de nodige hardware van haar gebruikers af door updates stop te zetten. Dit jaar stopt de ondersteuning voor de volgende iOS apparaten.

Dit jaar gaat het om iPhones uit twee modeljaren waar Apple de stekker uit zal trekken:

Bovenstaande iOS devices zullen niet verder updaten dan iOS 15. Voorlopig kun je daar nog prima mee door, maar je zal security updates gaan missen. Daarnaast zullen op den duur apps geen updates meer krijgen en ook stoppen met functioneren. Dan is het moment rijp om jouw iDevice in te leveren in de wecycle bak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.