Xbox en Bethesda Showcase
Arjan Olsder
Arjan Olsder

Binnenkort Xbox Cloud Gaming als native app op Samsung TV’s

Microsoft en Samsung hebben een deal gemaakt om Xbox Cloud Gaming op korte termijn beschikbaar te stellen op Samsung smart TV’s. Samsung zou de eerste TV fabrikant zijn die deze app native kan aanbieden.

De lancering van de app staat op 30 juni gepland en zal beschikbaar zijn via de Samsung Gaming Hub. Op dat moment zullen meer dan 100 games geschikt zijn om direct op jouw TV te streamen. Via de Xbox Cloud Gaming app kun je Xbox controllers koppelen, maar ook de DualSense controller van Sony voor iedereen die klaar is voor een echte mindf*ck.

Het is helaas wel zo dat de app voor nu op een zeer beperkt aantal Samsung TV’s zal verschijnen. Hij staat alleen op de planning voor modeljaar 2022. Verstokte gamers met TV’s van 2021 of jonger, moeten dus langer wachten/hopen of inruilen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.