Ausdom AW616 Webcam op monitor
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Ausdom lanceert 2K webcam met speakers

De Ausdom AW616 is een nieuwe 2K webcam met een wel heel interessante fature. Deze webcam komt namelijk met een ingebouwde speakerset voor tijdens gesprekken, naast een aantal andere features.

De Ausdom AW616 komt met een microfoon met ruisonderdrukking om gesprekken zo zuiver mogelijk te houden. De 2K beeldsensor laat het toe om ook te zoomen. Het is mogelijk om zo een maximale beeldhoek van 90 graden te krijgen. Zo kun je dus met meerdere mensen tegelijk in beeld komen. Ook komt de webcam met een privacy shield zodat je zeker kunt zijn dat je op bepaalde momenten niet zichtbaar bent.

De Ausdom AW616 gaat $69,99 kosten op Amazon.

Eén reactie

  1. Heel interessant. Gaan jullie deze ook testen? Vind het altijd zo jammer dat de meeste sites alleen high end producten testen en veel minder goedkoper spul. Ik gebruik zelden een webcam, maar moet er wel een hebben. Lijkt me dus een ideaal ding.
    Qua speakers heb ik mijn PC gewoon aan mijn receiver hangen, maar het is altijd zo overdreven om dat ding aan te zetten, dus voor algemeen geluid gebruik ik mijn monitor-speakers wat niet altijd ideaal is voor goede gesprekken. Maar wat voor speakers in kan verwachten voor 69 euro… Geen idee. Hopelijk kunnen jullie mij een antwoord geven?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.